bianca27.net Bianca27.net

Af
Kay von Eitzen, tekst og
Søren Stidsholt Nielsen, foto + tekst,
Bianca27.net


Alle Bianca 27-sejlere bydes til det traditionelle, årlige Bianca27.net-sommertræf. Det finder som sædvanlig sted i Høruphav havn på Als i det sønderjyske. (Se fotos fra tidligere træf herover). Vi plejer at ligge ved broen i den røde cirkel (se havnekort).
Næste Bianca27.net-sommertræf finder sted - for 16. gang i 2017:

Kristi himmelfarts-dagene, - torsdag-fredag 25.- 26. maj

Torsdag er ankomst-dag og fredag satses der på, at alle Bianca 27'ere er der hele dagen. Lørdag begynder opbruddet.
Reserver derfor disse dage til at møde en flåde af andre Bianca 27-sejlere fra Danmark og Nordtyskland. Vi plejer at være omkring 25 Bianca 27'ere, men der er plads til mange flere.
Hvad laver vi? Vi beundrer hinandens både, finder tips og ideer, får svar på spørgsmål, hygger os, griller på kajen og får nok også tid til en foto-sejlads.
På nær havnepenge er arrangementet gratis. Afslappet og tilbagelænet. Alle både tager selv med, hvad de skal bruge. Du kan proviantere i Rema 1000 og SuperBrugsen i Høruphav fem minutters gang fra havnen.
Hvorfor Høruphav på Als? Kay von Eitzen fra den danske sejlklub i Flensborg startede arrangementet i 2002 med kun tre både, og det var derfor naturligt at vælge en havn ved Flensborg Fjord. Der er ca. fire timer fra Flensborg til Høruphav med sejlbåd, og det ligger faktisk meget fint, når der kommer deltagere fra f. eks. Kiel, Maasholm, Flensborg Fjord, og ligeledes når man kommer nordfra f. eks. Aabenrå, Assens, Middelfart osv. Bianca 27'ere fra Det sydfynske Øhav kan også nå til Høruphav på en god sejldag.

EN HELT SÆRLIG STEMNING
- Når valget er faldet på Høruphav, har det bl. a. spillet ind, at havnen ligger i smukke omgivelser, at faciliteterne er i orden og at vi bliver taget godt imod af havnefogteden, siger Kay.
Og det er en helt særlig følelse og stemning at ligge fribord ved fribord med så mange Bianca 27'ere. Det oplever man ingen andres steder.
- Det er vigtigt at understrege, at træffet ikke er en parade-forestilling eller en konkurrence om den flotteste båd. Alle Bianca 27'ere - toptrimmede eller langt mindre end det - er velkomne, siger Kay.


TILMELDING
Tilmelding til årets Bianca27.net-sommertræf - klik på Bianca 27-sejlmærket under havnekortet til styrbord. Eller mail her til
Bianca27.net. Eller ring til Kay på 0049 170-8038848 eller 0049 461-91457.
Koordinator for Bianca27.net-sommertræffet er Kay von Eitzen i D-340 Holnis (Østersøens Perle) fra den danske Flensborg Yacht Club. Kay (dansktalende) står også til rådighed for spørgsmål om Bianca27.net-sommertræf. Du kan også kontakte Søren fra Bianca27.net.
Velkommen til Bianca27.net sommertræf - vi ses i Høruphav på Als.
Go sejltur dertil!

TIL DIN GPS-NAVIGATOR - HER LIGGER HØRUPHAV:
Lillebælt, Flensborg Fjord, Hørup Hav
54°54,4'N 9°53,4'E

LINKS:

Læs om havnen (Skriv Høruphav i søgefelt)

Fotos og tekst fra sidste års Bianca27.net-sommertræf

Baadmagasinets omtale af Bianca27.net-sommertræf i 2007

Baadmagasinets omtale af Bianca27.net sommertræf 2008

Bianca27.net-reportage fra sommertræffet 2008

Havnekort og luftfoto herover - copyright:
Den danske Havnelods / Kort & Matrikelstyrelsen
Link

Copyright text og fotos: Bianca27.net. All rights reserved. Kopiering forbudt. Læs om ophavsret. Klik her!