bianca27.net Bianca27.net
Copyright text og fotos: Bianca27.net. All rights reserved. Kopiering forbudt. Læs om ophavsret. Klik her!
Trænger din Bianca 27 til
et eller flere
nye sejl?
Af Søren Stidsholt Nielsen, Bianca27.net
- tekst og foto


Efterår er også sæson for overvejelse af de mere langsigtede forbedringer om bord på din Bianca 27. Hvordan har dit storsejl det for eksempel.....? Har det været med på lidt for mange sømil - eller står det, som var det syet i går?
En af Bianca27.nets trofaste læsere, Ernst Kr. Larsen fra Bianca 27'eren DEN-471 Dana i Juelsminde har gjort sig sine overvejelser. Ernst er nået frem til, at han vil have et nyt storsejl klar på bom og mast i næste sæson. Det har Ernst skrevet i en mail her til Bianca27.net. Samtidig har Ernst luftet ideen om, at flere Bianca 27-sejlere kunne gå sammen om en sejl-bestilling og måske dermed opnå en større rabat hos samme sejlmager. Flåderabat, kalder han det.
Det lyder som en god ide, og Bianca27.net medvirker gerne til at undersøge interessen for et sådan sam-bestilling.
I stedet for at shoppe rundt til en hel masse leverandører, har vi valgt at spørge et enkelt sted, som vi kender til. Det er hos en pålidelig og kvalitetsbevidst sejlmager, som vi herfra kan anbefale, nemlig DK-Sails i Bianca 27-fødebyen Rudkøbing. Virksomheden på Rudkøbing havn ejes og drives af Søren Jansen (tidligere Bianca-medarbejder) og af hans kompagnon, Keld Larsen. De er serviceorienterede fagfolk med mange års praktisk erfaring. Og de er begge aktive sejlere.
Bianca27.net har spurgt hos DK Sails, om de kunne være interesseret i at yde en ekstra rabat ved en samlet bestilling fra flere Bianca 27-ejere. Uden at snakke konkret rabat-størrelse har vi fået et meget positivt svar fra Keld Larsen.

- VI HAR SYET MANGE BIANCA 27-SEJL
- Vi har syet mange Bianca 27-sejl, vi har erfaringen, og vi vil gerne være med, siger Keld Larsen.
DK Sails har Bianca 27's sejlmål til både rullegenua og storsejl stående i deres computer-styrede udskæringsmaskine. Forudsat, at bestilleren sejler med den originale mast og bom, vil målene passe umiddelbart. Hvis det ikke er tilfældet, skal bestilleren selv måle ud, alternativt betale for en udmåing:
- Men det er nemt nok at måle selv, hvis det er nødvendigt. Det handler om at måle fra punkt a til b efter vores anvisninger, forklarer Keld Larsen.

- HVAD KOSTER DET?
Prisen for et nyt danskproduceret kvalitets-sejl...? Indtil den 15. november giver DK-Sails 15 procent rabat på alle bestillinger og med leveringstid før sæsonstart 2010. Uden denne rabat koster et nyt Bianca 27-storsejl på 16 kvadratmeter og med gennemgående sejlpinde, to reb og nye slæder 14.500 kr incl. moms. En rullegenua på knap 19 kvadratmeter koster 10.200 kr. incl. moms og uv-kant. (uden rullesystem). Fra disse priser skal der altså lige nu trækkes 15 procent, hhv. i alt ca. 12.300 kr. og ca. 8600 kr. Oveni kommer så en evt. flåderabat ved sambestilling fra flere Bianca 27-sejlere på en gang.
Hvis du er seriøst interesseret i at sam-købe et nyt eller to nye sejl til din Bianca 27, bedes du venligst skrive til
Bianca27.net inden 1. november 2009. Så samler vi sammen og får et tilbud fra DK-Sails. Tilbudet meddeles så de interesserede, som selv gør de videre forretninger med DK-Sails.
Link til DK-Sails:
Klik!

---------
Ovenstående artikel er fra efteråret 2009. Hvis der senere opstår interesse for fælles indkøb af sejl, står Bianca27.net gerne som formidler.

Bianca27.net vil gerne gøre denne side til stedet, hvor vi samler Bianca27.net-brugernes viden om erfaringer om sejlkøb og vedligeholdelse. Har du spørgsmål, kommentarer eller supplerende viden, hører vi gerne fra dig: Bianca27.net